Футболистът на Левски Асен Митков пуска своя фланелка на благотворителен

...
Футболистът на Левски Асен Митков пуска своя фланелка на благотворителен
Коментари Харесай

Футболист на Левски пусна благотворителен търг за Здравко Жилов

Футболистът на Левски Асен Митков пуска своя фланелка на благотворителен търг в поддръжка на футболиста на Гигант Съединение Здравко Жилов. Жилов преживя голяма персонална покруса, откакто неговият брат, снаха му и техните две деца починаха при пожар в Германия. Необходими са 18 000 евро телата да бъдат превозени в България. 
Прочетете още
Асен Митков, който родом от Съединение, пусна в Инстаграм през днешния ден своята фланелка с подписи на всички футболисти. Търгът ще продължи до на следващия ден 28 март в 11:00ч.

Ето какво написа Митков:

Обръщам се към хората с огромни сърца. На 25 март Здравко Жилов, човек предан на футбола и мой другар, беше сполетян от голяма покруса. При пожар в Германия Здравко загуби едни от най-близките си хора - брат си, неговата брачна половинка и двете им деца.

В този тежък за фамилията миг те имат потребност от нашата поддръжка. Необходима е немалка сума, с цел да бъдат върнати телата на околните в България. Нека помогнем с каквото можем.

Моята фланелка на Левски с подписи на всички играчи ще бъде пусната на търг в моя профил. Началото на търгът е 11.00 часа на 27 март, краят е в 11.00 часа на 28 март. Наддаването става посредством коментар под обявата.

Споделете за самодейността и на своите другари. Нека подкрепим фамилията на Здравко.

Може да участвате в търга от.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР