Футболистът на Левски Андриан Краев е спряган за трансфер в

...
Футболистът на Левски Андриан Краев е спряган за трансфер в
Коментари Харесай

Спрягат Андриан Краев за трансфер в Мидтиланд

Футболистът на Левски Андриан Краев е спряган за трансфер в Дания и по-конкретно в Мидтиланд, твърди локалното издание „ Tipsbladet “, представено от Дспорт.

„ Божидар Краев по този начин и не съумя да пробие в Мидтиланд – в този момент може би е ред на по-малкия му брат да опита шанса си в Дания “, написа в материала.

24-годишният Андриан Краев, който е с година и половина по-малък от брат си Божидар, притегля интерес от Дания, като се чака да има съответна оферта за него в идващите дни.

„ Андриан Краев е неизменим титуляр за Левски и се показа толкоз добре този сезон, че стана част от националния тим на България. Краев е отбранителен полузащитник, тъй че не би трябвало да го съдите по броя на головете – той обаче вкара два такива през предишния сезон ”, написа още „ Tipsbladet “.

Според информацията, Мидтиланд е податлив да предложи към 600 хиляди евро за Краев.

24-годишният футболист има още една година от контракта си с Левски, а като цена е на равнище, на което доста датски клубове умерено могат да го привлекат.

Припомняме, че Божидар Краев се причисли към Мидтиланд през 2017 година, а преди година напусна клуба, като по време на престоя си в датския отбор на два пъти бе даван чартърен.

Божидар Краев записа 54 мача за Мидтиланд, в които вкара 6 гола.

В момента Краев играе за Уелингтън Финикс в Нова Зеландия и направи доста мощен първи сезон.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР