Футболистът на Херта Берлин Кевин-Принс Боатенг и Валентина Фрадеграда се

...
Футболистът на Херта Берлин Кевин-Принс Боатенг и Валентина Фрадеграда се
Коментари Харесай

Да се ожениш на ЛУНАТА: Те са ПЪРВАТА двойка, която се ожени в МЕТАВСЕЛЕНАТА

Футболистът на Херта Берлин Кевин-Принс Боатенг и Валентина Фрадеграда се ожениха в събота в Радикондоли, Италия, само че освен онлайн. Двойката реши да направи сватбата виртуално и на Луната.

„ Ожениха се “, написа сватбеният уредник под фотоси от сватбата в обществената мрежа Инстаграм, Енцо Мичио. Той разгласява и фотография от цифровата част от сватбата на Луната, където двойката е показана в 3D технология върху сив пейзаж със Земята на назад във времето. Във виртуалния свят те са съпроводени от три кучета и други посетители на сватбата.
   Вижте тази обява в Instagram.

35-годишният футболист Кевин-Принс Боатенг и избраницата му Валентина Фрадеграда желаеха да се оженят някъде, където нито една двойка не си е казвала заветното „ да “, по тази причина избраха по този начин наречената „ метавселена “. Това е свят, в който физическата действителност се слива с разширената и виртуална действителност в кибернетичния свят. Метавселената дава виртуални прекарвания в 3D технология с други участници.
   Вижте тази обява в Instagram.

Броят на посетителите беше стеснен и за достъп почитателите трябваше да закупят билети за към $47 ($50) и да платят в криптовалута. Очаква се приходите да отидат във фондация Fradegrada за фамилии в потребност.

 
Източник: dama.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР