Футболистът на Гигант Съединение – Янко Гюзлев, направи обръщение към

...
Футболистът на Гигант Съединение – Янко Гюзлев, направи обръщение към
Коментари Харесай

Играч на Гигант: Имаме план, с който ще изненадаме цялата футболна общественост

Футболистът на Гигант Съединение – Янко Гюзлев, направи послание към почитателите на отбора преди дуела за Sesame Купа на България против ЦСКА.

Ето какво показа той:

Здравейте, споделям се Янко Гюзлев, футболист на Гигант Съединение - тим който се състезава в Югоизточна Трета лига, заемащ все още челните места в класирането.

На 26.11 ни следва да изиграем може би най-сериозния мач в историята на този клуб против тима на ЦСКА. Готвим се за идния мач на цялостни обори и имаме вяра, че можем да отстраним тима на ЦСКА

Аз имам към този момент един сходен мач. С екипа на Атлетик Куклен се изправих против тима на другия гранд в българския футбол Левски преди няколко години и знам, че няма да е елементарно, само че мисля, че за разлика оттогава, в този момент тимът ни е доста по-добре квалифициран физически.

Работата като цяло е на по-високо равнище, с помощта на канскитеусилия на управлението и треньора Георги Мечечиев, а и имаме много качествени млади състезатели. Вярвам на 100%, че имаме сили да отстраним ЦСКА и да продължим напред за Купата.

В мача влизаме без терзание, ние нямаме какво да губим. Напрежението би трябвало да е при тях, а и предвид на класирането и резултатите, които постигнахме през сезона. Имаме проект за осъществяване на мача, който ще изненада освен тима на ЦСКА, а и цялата футболна общност.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР