Футболистът на Черно море Даниел Димов заяви, че в баража

...
Футболистът на Черно море Даниел Димов заяви, че в баража
Коментари Харесай

Даниел Димов: В баража за ЛЕ всичко зависи от нас

Футболистът на Черно море Даниел Димов съобщи, че в баража за Лига Европа всичко е в ръцете на варненци. „ Моряците “ се класираха за решителната борба против третия откакто в реванша против Локомотив Пловдив направиха 2:2. С общ резултат 4:3 съставът на Илиан Илиев си обезпечи присъединяване в решителната борба.

В баража Черно море ще спори с Левски или Берое, които са кандидатите за третата позиция. В момента там са „ сините “ с две точки задатък пред старозагорци.

„ Локомотив е добър тим, добре спретнат. Знаехме какво ще ни чака. Въпреки отрицателния резултат през първата част, намерихме сили и се вдигнахме до края на мача “, стартира Димов, който бе определен за Играч на мача.

„ Преди два дни имахме мача, пътуваме от Варна, не са дребни дистанциите, имам отмалялост. По-тежко влязохме в мача. На почивката си казахме по какъв начин би трябвало да са нещата и се веселя, че се получиха “, добави Димов пред DIEMA SPORT.

„ Аз почтено да ви кажа, преди 4 месеца, когато пристигнах за първи път, вътрешно бях уверен, макар отрицателните резултати. Аз имах вяра. Познавам момчетата и треньора, и знаех какви са условията и какво се чака от нас. Има още един мач, ще забележим какво ще стане “.

„ Всичко зависи от нас. 11 на 11. В един мач всичко е допустимо. Надявам се да сме крайни спечелили “, приключи Димов, който наниза изравнителното попадение.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР