Футболистът на Ботев Пловдив Уме Емануел коментира минималния успех на

...
Футболистът на Ботев Пловдив Уме Емануел коментира минималния успех на
Коментари Харесай

Уме Емануел: Този гол не е само за мен, сега ще бъдем по-уверени в реванша

Футболистът на Ботев Пловдив Уме Емануел разяснява минималния триумф на " жълто-черните " с 1:0 като посетител на ЦСКА в първата полуфинална среща сред двата отбора от шампионата за Купата на България.

Именно нигерийският нападател осъществя единствения гол в мача, а след неговия край показа, че най-важна е успеха за тима и посочи, че към момента нищо в конфликта не е решено.

" Представихме се ужасно, не беше елементарен мач. Тръгваме си с огромна победа и сме доста щастливи. Те са мощни и имаха своите положения. Ние успяхме да използваме нашите благоприятни условия. Беше доста физически и динамичен дуел ", стартира Емануел.

" Този гол не е единствено за мен. Важно е, че тимът завоюва. Сега в реванша ще бъдем още по-уверени. Доволни сме, само че сме сигурни, че нищо не е завършило. Там е всичко или нищо. Ще дадем всичко, с цел да извървим целия път ", продължи той.

Младият играч обърна внимание и на положителното показване на " канарчетата " в отбрана напоследък и серията им от пет следващи дуела без позволен гол

" Имаме футболисти с друг профил и можем да сменяме нашите позиции. Беше друго време, само че го чакахме. Трябва да се оправяме при всевъзможни условия. Важното е, че спечелихме. Последните няколко мача не позволяваме попадения и това ни оказва помощ да прогресираме. Ставаме все по-силни. Трябва да играем. Футболът ни предлага всевъзможни благоприятни условия ", приключи Уме Емануел



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,

Гледайте НА ЖИВО спорт гратис на:
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР