Футболистът на Ботев (Пловдив) Михаил Прокопиев нападна треньора на отбора

...
Футболистът на Ботев (Пловдив) Михаил Прокопиев нападна треньора на отбора
Коментари Харесай

Тик Ток звездата на Ботев обяви война на Бруно Балтазар

Футболистът на Ботев (Пловдив) Михаил Прокопиев атакува треньора на тима Бруно Балтазар. Причина за това стана фактът, че руснакът не влезе в игра в най-сериозната контрола на " канарчетата " - против съветския гранд Спартак (Москва), изгубена с 0:1.

20-годишният халф, който има над един милион почитатели в обществената мрежа Тик Ток, разгласява любопитен коментар в профила си в Телеграм, осведоми " Блиц ".
 Ботев пусна билетите за мача с Локо
Ботев пусна билетите за мача с Локо

Ето цените

" Летим в самолета и се замислих по тази тематика: Защо аз, който към този момент 14 години играя футбол под управлението на повече от 10 квалифицирани треньори, към момента не преставам да се вълнувам от това, че не са ме пуснали в някой мач? Всъщност стопирах да отвръщам мощно прочувствено на неприятни житейски обстановки, тъй като си мисля по този начин: " Вече се случи, за какво в този момент би трябвало да бъдеш доста печален и да разсъждаваш, просто ще отмине ". Но в този момент, след 3 години, още веднъж се сблъсках със обстановка, в която не ме пуснаха да играя в мач, и това към момента не е отминало в мен.

Това на фотографията е от подготовка след мача с Урал: За първи път стартирам да се усещам удобно. Увереността на треньора, направих два следващи не неприятни дуела, всичко последователно се усъвършенства. След 24 часа всичко се трансформира и стартира някакъв тип държание: Ще демонстрирам неодобрение по време на подготовка, повече от елементарен ще показвам неприятното си въодушевление и така нататък

Но в такива лагери и след пореден прогрес би било разумно да те пробват в най-сериозната контролна среща. И най-глупавото е, че безусловно разбирам, че по-късно за мен несъмнено няма да е по-добра обстановката, само че за начало е това... ", написа Прокопиев.
 Ботев (Пловдив) прикани почитателите да поддържат тима с надъхващо видео
Ботев (Пловдив) прикани почитателите да поддържат тима с надъхващо видео

По-рано през днешния ден пловдивчани пуснаха билетите за мача със столичните " железничари " от Локо
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР