Футболистът Кайл Уокър е инструктирал нови адвокати да се опитат

...
Футболистът Кайл Уокър е инструктирал нови адвокати да се опитат
Коментари Харесай

Кайл Уокър наема адвокати, за да се бори с „оклеветяването“ за връзката му с Лорин Гудман

Футболистът Кайл Уокър е инструктирал нови юристи да се опитат да спрат „ оклеветяването “ за връзката му с Лорин Гудман.

Човекът Бракът на градската звезда със брачната половинка си Ани Килнър, бременна в седмия месец с четвъртото им дете, се разпадна, откогато се разбра, че той е татко на второ дете от Лорин.

Сега той притегли лондонската компания Payne Hicks Beach, специалисти по разрешаване на разногласия, да тегли линия под аферата, с цел да отбрани децата и да постави завършек на „ цунамито от подправени обвинявания, които не са в ничии най-хубави ползи ”.

Един другар сподели, че британският ас Уокър се надява, че могат „ всички да продължат като възрастни, а не безкрайни клюки ”.

33-годишният Уокър има тригодишно дете наследник, Кайро, с Лорин, който сподели на Ани на Boxing Day, че той също е татко на петмесечната й щерка.

33-годишната Лорин даде изявление през уикенда, разказвайки за своята „ мъка “, откакто Уокър разказа връзката й с него като „ неточност “. Тя сподели пред Daily Mail: „ Мога...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР