Футболистът Алек, който ще излезе в битка за оцеляване във

...
Футболистът Алек, който ще излезе в битка за оцеляване във
Коментари Харесай

Футболистът Алек си тръгва от „Фермата“ заради Валерия?

Футболистът Алек, който ще излезе в борба за оцеляване във „ Фермата “ тази неделя, може и да се откаже да се бори. Това допусна довечера обичаната му Валерия, която събира сили да му заяви, че романсът сред тях е неосъществим.

Алек беше пратен за аргатин преди 3 дни, а раздялата с гимнастичката го накара да плаче като малко дете от боязън, че могат да се разделят след дуела, в случай че той отпадне. Валерия изгледа видеото, в което футболистът през сълзи изяснява какъв брой му липсва.

„ Не знам по какъв начин се стигна до тук той да задълбочи по този начин. Аз се дръпнах, тъй като се стреснах и тъй като не можах да допускам “, изясни Валерия на Мама Галя и Финци, които също станаха очевидци на трагичната сцена.

„ Аз в действителност го одобрявам като доста непосредствен другар и правя оценка всичко. Когато се държа обикновено и другарски, той се вкопчва в мен “, продължи с изповедта си Валерия.

Сега въпросът е по кое време гимнастичката ще каже истината на влюбения футболист, който показва Вал като единствената мотивация да се върне във „ Фермата “.

„ Ако му кажеш в този момент, това ще му изиграе неприятна смешка, тъй като той няма да играе на дуела и ще загуби преднамерено “, безапелационни бяха Финци и Мама Галя. В последна сметка Валерия реши да мълчи до края на дуела, само че не е ясно дали ще устиска и няма да постави точка в връзките им още довечера, когато ще го посети в къщата на дуелистите като най-желания непосредствен човек.

Тази вечер Алек си избра за съперник емигранта Иван Гинчев, който към този момент отстрани двама мъже на дуели.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР