Футболист №1 на България за 2019г. и 2020г. Димитър Илиев

...
Футболист №1 на България за 2019г. и 2020г. Димитър Илиев
Коментари Харесай

Димитър Илиев дари 95 топки на школата на Локомотив

Футболист №1 на България за 2019г. и 2020г. Димитър Илиев извърши за втора поредна година отговорността, поета пред българските спортни публицисти, и подари футболни топки на деца. Капитанът на Локомотив (Пловдив) избра да зарадва 2 седмици преди Коледа малчуганите от другите гарнитури на своя клуб, в чиято школа израства и самият той.

Димитър Илиев подари 95 топки на гениите в “черно-бялата” академия. Това се случи през вчерашния ден на стадион “Локомотив”, където участваха Димитър Палазов (директор ДЮШ), треньорите от школата на Локомотив и капитаните на някои от другите набори.

От 55-ата гала “Футболист на годината”, на която бе определен №1 за 2015-а, Българската асоциация на спортните публицисти насочва и предизвикателство към бъдещите спечелили – да оказват помощ с персонален образец за по-доброто бъдеще на българския футбол, да се срещат с подрастващи и да ги стимулират в допълнение да се развиват. Конкретното предизвикателство към всеки идващ победител гласи: “Колкото спортни публицисти са дали своят вот в съответната анкета, най-малко толкоз топки да подари на школа или школи по негов избор.”

95 спортни публицисти от 37 медии гласоподаваха в 60-ото издание на анкетата „ Футболист на годината “, проведена в партньорство от “Дакс Медия”, Българската асоциация на спортните публицисти и Българския футболен съюз.

Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР