Футболен треньор е произвел осем изстрела със собственото си оръжие

...
Футболен треньор е произвел осем изстрела със собственото си оръжие
Коментари Харесай

Треньор стреля с пистолет 8 пъти край тъч линията след мач

Футболен треньор е създал осем изстрела със личното си оръжие в края мач, който неговият отбор е изгубил, осведоми организация АП.

Наставникът на замбийския Зеско Чипата – Есау Чало Зулу, е стрелял три пъти във въздуха, до момента в който е бил на терена незабавно след края на мача, а по-късно и още пет пъти наоколо до клубния рейс. Возилото е било паркирано напълно покрай крайната линия на игрището.

Инцидентът е станал след мача от шампионата на трета дивизия в Замбия, в който Зеско Чипата загуби с 0:1 от локалния противник Призон Леопардс Чипата.

От полицията оповестиха, че треньорът е поел виновност за създадените изстрели, само че съгласно версията му те са били като самоотбрана. Целта на Есау Чало Зулу е била да прогони последователите на противника, които обкръжили неговия тим след края на мача, а по-късно се готвели да замерят с камъни и клубния рейс.

Футболната федерация на Замбия разгласи, че изчаква формалния отчет на делегата, съдийския наблюдаващ и самите съдии, с цел да вземе решение за случая.

Оръжието на треньора на Зеско Чипата е било конфискувано от полицията. Проверката е посочила, че револверът е законно притежаван и Есау Чало Зулу има позволение за потреблението му.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР