Футболът оцеля след предприетите марки от правителството за ограничение на

...
Футболът оцеля след предприетите марки от правителството за ограничение на
Коментари Харесай

Дербито на Пловдив в условия на пандемия

Футболът оцеля след подхванатите марки от държавното управление за ограничаване на разпространяването на ковид. Мачовете у нас ще продължат да се играят, а публиката ще продължи да бъде отвън стадионите.

Днес (28 ноември) е време за едно от дербитата. Мач с огромен заряд и за достойнството на пловдивския футбол. Един против различен се изправят " Локомотив " и " Ботев " от Пловдив.

Кой ще бъде победител в Дербито на Пловдив? Гласувай Резултати

Те се срещат за повторно през сезона. В първия мач, през август, " Ботев " победи с 2:0. След това нещата за двата отбора се развиха по друг метод.

" Локомотив " бързо се изстреля нагоре, а имаше миг, в който оглавяваше класирането. " Черно-белите " трупаха победа след победа. В момента са втори, изоставайки на 2 точки от водача " Лудогорец " със 7 триумфа, 3 равенства и 2 загуби.

Снимка: Lap.bg

В началото на акцията никой не се съмняваше, че " Локо " още веднъж ще бъде измежду факторите в шампионата. Един непредвиден " трансфер " обаче постави спирачка в колелата на " железничарите ". Треньорът Бруно Акрапович реши да напусне отбора и да застане отпред на ЦСКА.

В момента на треньорската позиция в отбора е Александър Тунчев. Под негово управление " Локо " записа загуба от " Берое " и тъждество с ЦСКА 1948.

Снимка: Lap.bg

В " Ботев " се радват на всеки идващ ден, в който тимът съществува. " Жълто-черните " изпитват големи финансови компликации, а почитателите се пробват да съберат нужната сума, с цел да не станат очевидци на банкрут.

Треньорската промяна пристигна в по-ранен стадий. Ферарио Спасов отстъпи мястото си на Петър Пенчев.

Снимка: Lap.bg

Той от своя страна ще може да разчита на двете звезди - Тодор Неделев и Атанас Илиев, които към този момент дадоха негативни проби за ковид.

Как ще приключи борбата за Пловдив? Предстои да разберем!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР