Футболът е най-популярният спорт в света. В това няма никакво

...
Футболът е най-популярният спорт в света. В това няма никакво
Коментари Харесай

Топ 10 най-скъпи футболни трансфери от зимния прозорец

Футболът е най-популярният спорт в света. В това няма никакво подозрение. Той е обичан на най-вече спортни почитатели на планетата и желан фокус за медиите и даже букмейкърите. Между другото, огромна част от тях у нас, какъвто е казусът със, даже разполагат със специфични предложения, отдадени точно на футбола. Всичко с този спорт съставлява обект на интерес, в това число и оня интервал, през който играчите са на път да сменят тима си.

През първия месец на годината по традиция се организира зимния трансферен прозорец по футбол. Той дефинитивно завърши на 31 януари и към този момент са ясни и имената на играчите, които ще преминат в нов тим, както и кои от тях се оказаха най-скъпи. Специално за вас направихме ранглиста от топ 10 футболиста, за които се извадиха най-големите суми през миналия зимен трансферен прозорец.

Деян Кулушевски

Десетата позиция е за към този момент някогашния футболист на италианския гранд Ювентус. За 21-годишния шведец със северномакедонски генезис изкараца цели 30 милиона евро британските Спори от Тотнъм.

Люка Дин

На девето място се подрежда 28-годишния бранител на Франция. Близо четири години той игра в британския тим Евертън. Очевидно Дин ще остане на територията на същата страна, тъй като за него също 30 милиона евро изкараха притежателите на Астън Вила.

Крис Уууд

Осма позиция е непокътната за новозеландската звезда Крис Ууд. Той е на 30 години и дълго време игра за Бърнли на позицията централен нападател. И Крис Ууд остава в Англия, само че се реалокира в много по-добре представящия се Нюкасъл, които дадоха за него 30 милиона евро по време на зимния трансферен прозорец.

Антони Марсиал

Често го назовават „ златното момче “ на Франция. Доскоро на позицията на нападател той игра в британския гранд Манчестър Юнайтед. През тази година обаче Марсиал ще отиде на по-топло, тъй като Севиля го купи за цели 32 милиона $.

Робин Госенс

Шеста позиция в ранглиста най-скъпите футболисти тази зима е за 27-годишния Госенс. Немският бранител смени Атланта БК за италианския гранд Интер.

Тангуи Ндомбеле

Полузащитникът от Франция Тангуи Ндомбеле остава на пета позиция. От идващия сезон той ще играе за Лион. Преди това 25-годишният играч бе част от тима на Тотнъм.

Бруно Гимареш

Бруно Гимареш се класира на четвърто място по цена за трансфер през зимния прозорец. Този 24-годишен бразилец дълго врем заемаше позицията на отбранителен полузащитник в Лион. Сега обаче той ще покаже качества в Нюкасъл. Английският тим купува Бруно Гимареш за 38 милиона евро.

Луис Диас

Третата позиция е за Луис Диас – едно от най-хубавите модерни крила във футбола през днешния ден. 25-годишният колумбиец ще се състезава към този момент за тима на Ливърпул. Той ще би трябвало да смъкна фланелката на Порто, за който игра към две години.

Феран Торес

Преди да разкрием първата позиция, дано отдадем справедливо внимание на подгласника на спечелилия. Става въпрос за младата звезда на Испания Феран Торес. Той е едвам на 21 години, само че за него към този момент се борят най-големите тимове в света. Победителят този път се оказаха Манчестър Сити. Те съумяха да завлечен Торес от Барселона, като за задачата предложиха 55 милиона $.

Душан Влахович

22-годишният сърбин е най-скъпия футболист през тазгодишният зимен трансферен прозорец. За него се дава сумата от над 81 милиона евро. Кой мислите, че съумява да го притегли? Ами, да, несъмнено, че Ювентус!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР