Фулъм постигна изненадваща победа с 1:0 над Брайтън като гост

...
Фулъм постигна изненадваща победа с 1:0 над Брайтън като гост
Коментари Харесай

Фулъм попари Брайтън в края

Фулъм реализира изненадваща победа с 1:0 над Брайтън като посетител и остана пред „ чайките “ в борбата сред двата тима за възможна европейска квота в края на сезона. „ Чайките “ преобладаваха от самото начало, като две техни попадения бяха анулирани поради засади. На няколко пъти и Бернд Лено се намесваше добре. В едно от редките си набези Фулъм съумя да стигне до гол посредством Манор Соломон. Това се случи единствено две минути преди края, тъй че време за отговор нямаше.

Фъргюсън започва за домакините место Денис Ундав. Голямата загуба за Фулъм бе, че лондончани бяха своя голмайстор Александър Митрович. Хари Уилсън стартира вместо него.

Двата тима изиграха много скучно първо полувреме, в което предстоящо домакините въпреки всичко бяха по-активни. „ Чайките “ владееха повече топката и насочиха седем удара към вратата на Лено. При най-хубавата обстановка стражът на гостите се намеси добре, с цел да улови топката пред крайници на Фъргюсън. Лондончани не направиха нищо в нападателен проект и не насочиха нито един изстрел.

През второто полувреме Брайтън продължи да господства. В 54-тата минута домакините желаеха дузпа за нарушаване на Робинсън против Велтман. Сигнал не последва, а и ВАР не се намеси. В 57-ата Марч прати топката във вратата на гостите, само че попадението бе анулирано вярно поради засада. Минута по-късно Лено се намеси доста добре, с цел да избави удар на Макалистър.

В 61-вата минута домакините имаха нови искания за дузпа, които не бяха почитание, а в 77-ата второ тяхно попадение, осъществено от Буоананоте, бе анулирано поради засада на Ундав.

Така се стигна до 88-ата минута, когато изцяло срещу логиката Фулъм стигна до успеха. Винисиус завоюва една топка в центъра и изведе Соломон, който стреля в далечния ъгъл.

В добавеното време Макалистър пропусна още опция.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР