Фулъм надигра Челси с 2:1 в отложено градско дерби от

...
Фулъм надигра Челси с 2:1 в отложено градско дерби от
Коментари Харесай

Фулъм удължи агонията на Челси, Феликс с червен картон в дебюта си

Фулъм надигра Челси с 2:1 в отсрочено градско дерби от 7-ия кръг на британската Висша лига. На „ Крейвън Котидж “ домакините, които бяха без санкции Александър Митрович, нанесоха нов удар по Греъм Потър и компания, като постът на мениджъра на „ сините “ продължава да се клати съществено. Новото попълнение на отбора Жоао Феликс пък направи призрачен дебют, откакто бе изпъден с пряк червен картон след почивката .
Жоао Феликс напуща терена, откакто бе изпъден в първия си мач с екипа на " сините ".
Срещата стартира по-добре за „ Котиджърс “, които откриха резултата в 25-та минута посредством някогашния футболист на Челси Уилиан. До края на полувремето статуквото остава непроменено, само че единствено две минути след началото на втората част Калиду Кулибали възвърне паритета. Десетина по-късно обаче гостите останаха в понижен състав след директния червен картон на новото попълнение на отбора Жоао Феликс, който в този момент ще пропусне три мача в шампионата.

Фулъм натисна след изгонването на пристигналия от Атлетико Мадрид португалски национал и се добра до трите точки след точната намеса на Карлос Винисиус. В ролята на помощник за победното попадение на домакините се трансформира Андреас Перейра. До края Челси по този начин и не съумя да стигне до тъждество и реализира следващ разочароващ резултат, до момента в който Фулъм продължава да впечатлява с положителните си изяви от началото на акцията.

За Челси това бе четвърти следващ мач без победа във всички шампионати – „ сините “ са в отчайваща форма, като имат едвам един триумф в последните си 10 мача в Премиършип, при три равенства и цели шест загуби. Тимът на Потър е десети в таблицата с 25 точки, на 10 от четвъртия Манчестър Юнайтед, с мач повече от „ алените дяволи “. Фулъм от своя страна е към този момент шести с 31 пункта. За Марко Силва и компания следва посещение на Нюкасъл, до момента в който Челси приема Кристъл Палас в ново лондонско дерби. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР