Фрозиноне и Милан не се победиха в мача помежду си

...
Фрозиноне и Милан не се победиха в мача помежду си
Коментари Харесай

Милан без гол вече в 4 поредни мача, Игуаин отново с пропуска на деня

Фрозиноне и Милан не се победиха в мача между тях от 18-ия кръг на Серия " А ". Двубоят на стадион " Матуса " приключи по този начин, както и стартира - при резултат 0:0.

През първото полувреме на срещата домакините изненадващо стигнаха до отбелязване на попадение, само че след допитване до системата за видеоповторения, основният арбитър анулира гола.

На първо време преимуществото на Фрозиноне бе регистрирано като постоянно от арбитрите, само че след повторенията се видя, че при започване на офанзивата за отбора е било осъществено нарушаване против Чалханоглу.

 Снимка 397249
Източник:

За днешния мач треньорът на гостите Дженаро Гатузо не можеше да разчита на Матия Калдара, Иван Стринич, Джакомо Бонавентура, Лукас Билия и Андреа Бертолачи. След санкции се завърнаха Тимуе Бакайоко и Франк Кесие, само че и двамата през днешния ден не бяха на висота.

 Снимка 397248
Източник:

Всички погледи бяха вперени в Гонсало Игуаин. Ел Пипита няма гол от два месеца, като за последно беше прецизен при триумфа с 3:2 над Сампдория в 36-ата минута.

Днес той получи страхотна опция да реши всичко в мача минутка преди последния съдийски сигнал, само че пропиля превъзходен късмет за отбелязване на надвит гол за своя състав. Игуаин не съумя да вкара топката в мрежата, останал непокрит в пеналта на Фрозиноне.

 Снимка 380547
Източник:

Головата суша на аржентинския стрелец се отрази и на " росонерите ". Милан не се е разписвал в последните към този момент 4 мача в Серия " А " - по 0:0 с Торино и Болоня и 0:1 от Фиорентина в последния кръг и е с най-слабото нахлуване в горната половина на таблицата с 24 попадения от 18 срещи.

През сезон 2015/16 двата тима си означиха 12 попадения в 2 мача. Милан завоюва гостуването си тук с 4:2, само че на " Сан Сиро " гостите измъкнаха сензационно 3:3, което не им оказа помощ в битката за оцеляване.

Днес нищо сходно не се случи, като попадения не бяха маркирани.

 Милан укрепва офанзивата с Ървинг Лозано
Милан укрепва офанзивата с Ървинг Лозано

" Росонерите " имат сериозен интерес към мексиканския национал
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР