Фронтменът на Ролинг Стоунс Мик Джагър публикува клипче как танцува

...
Фронтменът на Ролинг Стоунс Мик Джагър публикува клипче как танцува
Коментари Харесай

Мик Джагър танцува след операцията

Фронтменът на " Ролинг Стоунс " Мик Джагър разгласява клипче по какъв начин танцува в персоналния си „ Туитър” акаунт, предава " Ройтерс ".

Видеото притегли голям интерес, тъй като единствено преди няколко седмици Джагър претърпя сърдечна интервенция. На клипчето се вижда по какъв начин вокалът на именитата рок група загрява за идни концерти посредством динамични танци, неприсъщо за човек на неговите години.

pic.twitter.com/nx5JFB2ZuJ
— Mick Jagger (@MickJagger) May 15, 2019

„ Рок динозавърът” е на 75 година и по всичко проличава, че се усеща чудесно и е във върхова форма, макар съпътстващите го здравословни проблеми. Заради интервенцията групата анулира турнето си „ Без филтър” в Съединени американски щати и Канада.

Очаква се през юли обаче легендите на рока да стъпят още веднъж на огромната сцена. Закупилите билет за анулираните концерти, ще могат да ги употребяват за новите планувани дати, а тези, които не съумеят да стигнат ще могат да си получат парите назад.
Сърдечната интервенция на Мик Джагър е минала сполучливо Говорителят на музиканта добавя, че Джагър се възвръща след претърпяна интервенция и се чака да се възвърне изцяло
Мик Джагър е една от най-влиятелните фигури в историята на музиката. Образът му на сцена е считан за един от най-провокативните.

Според английския драматург Филип Норман, даже Елвис Пресли, в най-скандалните си години, не е достигнал лудостта на Джагър. „ Елвис караше девойките да крещят, само че нямаше способността на Джагър да накара мъжете да се усещат неудобно”, споделя Норман.
" Ролинг стоунс " отсрочи турнето си поради лекуване на Мик Джагър Фронтменът на групата Мик Джагър би трябвало да се подложи на лекуване
За близо 60-те си години на сцена, Мик Джагър има 30 студийни албума със Стоунс, както и 4 солови.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР