Фронтменът на Оркестър Калуш, големият победител от конкурса Евровизия заменива

...
Фронтменът на Оркестър Калуш, големият победител от конкурса Евровизия заменива
Коментари Харесай

Раздяла: Фротменът на Оркестър Калуш се включва в армията на Украйна

Фронтменът на " Оркестър Калуш ", огромният победител от състезанието " Евровизия " заменива за фронта в Украйна. " Дейли Мейл " разгласява фотоси, на които Олег Псюг се сбогува със своята другарка Александра в Италия преди да се включи в армията.

Участниците в групата имаха спецаилно позволение да изоставен страната, с цел да я показват на състезанието.

" Оркестър Калуш " завоюва състезанието " Евровизия " с песента " Стефания. Украйна беше четвърта при гласуването на журито, само че победи в състезанието с безапелационна преднина при гласуването на феновете, като събра общо 661 точки. На второ място се подреди Англия с 466 точки, а трета остана Испания с 459 точки.

" Оркестър Калуш " бе определена да показва Украйна на " Евровизия " още през февруари, преди началото на съветската атака. Бандата е шестчленна и е формирана от Олег Псюк, Тимофий Музичук, Игор Диденчук, Олександър Слободяник, Виталий Дужик и Ем Си КилимМен. В основата е тричленната хип-хоп и рап група " Калуш ", кръстена на украинския град Калуш, в който е роден нейният вокалист Олег Псюк.

В този си формат тя има два издадени албума. Звученето й е ултрамодерно. Но предходната година група " Калуш " взема решение да еволюира от рапа и хип-хопа и да сътвори нов музикален план, смесващ модерните стилове с украинския фолклор и по този начин се ражда " Оркестър Калуш ", в който към първичните трима създатели на бандата се причисляват още трима реализатори.

Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР