Френското правосъдие получи нови сведения във връзка със сексуалния тормоз,

...
Френското правосъдие получи нови сведения във връзка със сексуалния тормоз,
Коментари Харесай

Нова порция обвинения за секстормоз срещу Люк Бесон

Френското правораздаване получи нови сведения във връзка със половия тормоз, който режисьорът Люк Бесон е упражнявал по отношение на свои служителки и приятелки.

Към обвиняването на манекенката от белгийско-холандски генезис Сенди Ван Рой са се добавили показанията на още пет французойки, оповестява уеб сайтът „ Медиапарт “.

За неприемливото държание на Бесон свидетелстват две някогашни служителки в неговата компания „ Европакорп “, две някогашни студентки от учебното заведение към Кинограда, намиращ се на територията на „ Европакорп “ в департамента Сен-Дени, и манекенката Карин Изамбер. Всички тези случаи се отнасят за интервала от 1995-2016 година

По данни на уеб страницата „ Медиапарт “, който е профилиран в гръмките разобличения, Бесон три пъти е принуждавал една от своите служителки да прави секс с него. Бивша студентка от киноучилището на Бесон е дала показания през юли. Действията на режисьора по отношение на нея могат да бъдат оценени като „ полов тормоз “. Инцидентът е станал през януари 2016 година, когато тя е била стажантка при фотосите на кино лентата „ Валериан и града на хилядите планети “.

Манекенката Сенди Ван Рой твърди в първия си иск от май тази година, че Бесон я е изнасилил в парижки хотел. Сега тя е завела спомагателен иск за по-ранен тормоз от страна на известния режисьор.

Нито юристът на Бесон, нито корпорацията „ Европакорп “ разясниха появилата се нова информация. /АФП
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР