Френският тенисист Жил Симон не смята, че Новак Джокович може

...
Френският тенисист Жил Симон не смята, че Новак Джокович може
Коментари Харесай

Жил Симон отписа шансовете на Джокович за още титли

Френският тенисист Жил Симон не счита, че Новак Джокович може да завоюва още доста трофеи от шампионати от Големия шлем, откакто взе рекордния си 23-и трофей след триумфа на " Ролан Гарос ", съобщи ДПА.

Сърбинът навърши 36 години предишния месец. Симон счита, че огромните първенци не могат да поддържат равнището си след 37 години, като доказателство за това са отдръпналият се Роджър Федерер и Рафаел Надал, който разгласи, че се отхвърля от спорта следващата година.
 Анди Мъри поздрави Джокович
Анди Мъри поздрави Джокович

Шотландецът пусна смешка по адрес на сърбина

" Няма да спре дебатът за това кой е най-велик, само че към този момент най-малко се знае кой е с най-хубавата статистика ", сподели Симон, който е някогашен номер 6 в света.

" Той няма елементарен път към триумфа, тъй като няма още 10 години пред себе си. С други думи, може да завоюва най-много още две трофеи от Големия шлем. Но няма да е елементарно ", счита французинът.

" Тоя няма време, към този момент е на 36 години. Роджър не завоюва нищо след 37, Рафа също след 36. Новак няма да е изключение от правилото ", има вяра Жил Симон.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР