Френският шампион Пари Сен Жермен е все по-вероятно да се

...
Френският шампион Пари Сен Жермен е все по-вероятно да се
Коментари Харесай

Неймар не попада в плановете на ПСЖ

Френският първенец Пари Сен Жермен е все по-вероятно да се раздели с една от огромните си звезди това лято – Неймар.
Съвсем неотдавна се появиха информации, че парижани вършат опити да се отърват от него, а в този момент „ RMC Sport “ оповестява, че от клуба са уведомили 30-годишния бразилец за проектите си да го продадат.

Слуховете за разлъка с Неймар се появиха още след отпадането на ПСЖ от Реал Мадрид на осминафиналите в Шампионската лига. Самият футболист неведнъж съобщи, че желае да остане на „ Парк де Пренс “, само че е трансформирал мнението си след скорошно изявление на президента на клуба Насер Ал-Хелаифи, който избегна да отговори на въпрос дали бразилецът ще продължи да е централна фигура в плана на парижани.

ПСЖ има предпочитание да обнови състава за новия сезон, само че без Неймар да присътва в него, добавя изданието, което разкрива още, че това решение към този момент е било в съгласие сред президента Ал-Хелаифи, новия състезателен шеф Луис Кампос и с упования нов треньор на отбора Кристоф Галтие.

Самият Неймар се е почувствал афектиран и е подготвен да си тръгне, само че до негов трансфер няма да се стигне по никакъв начин елементарно. Бившият му клуб Барселона не разполага с задоволително финанси за реализирането на сходна интервенция, а Ювентус би го взел единствено чартърен.

Друг претендент се смята, че е отборът на Челси, а през вчерашния ден някогашният му съотборник и добър другар Тиаго Силва, който в този момент пази цветовете точно на лондончани, го посъветва да стори тъкмо това. „ RMC Sport “ също загатва, че Неймар обмисля да се причисли към Челси, където би се събрал и с някогашния си ментор на „ Парк де Пренс “ – Томас Тухел. Смята се, че новият притежател на „ сините “ Тод Боели желае да направи сериозна селекция на „ Стамфорд Бридж “, а бразилецът би бил „ перлата в короната “.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР