Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21

...
Френският президент Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21
Коментари Харесай

Готова ли е Франция за пълна карантина?

Френският президент Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на съобщи пред представители на управления на религиозни общности, че е срещу концепцията за въвеждане на национална карантина във Франция поради епидемията от новия ковид. Това твърди непосредствен до участник в срещата източник, съобщи Ройтерс, представен от Българска телеграфна агенция.

Макрон към този момент е наредил на французите да си стоят по домовете с изключение на за пазаруване на храна, отиване на работа, физически извършения или медицински грижи. Някои лекари обаче приканват за по-строги ограничавания.

"Цялостна карантина няма да има ", сподели източник, непосредствен до участвалия в срещата основен равин на Франция Хаим Корсиа.

"Това е, което сподели Макрон всъщност. Според него такава мярка повече ще навреди, в сравнение с ще помогне ", добави той.

Излязоха резултатите от първия тест на Меркел за ковид

Франция е една от най-засегнатите страни. Броят на инфектираните наброява близо 20 000 души. Смъртните случаи са над 100. Междувременно през днешния ден Макрон приказва пред медиите на среща в център за настаняване за бездомни хора.

Novini.bg ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР