Френският президент Еманюел Макрон, чийто минали връзки с американската компания

...
Френският президент Еманюел Макрон, чийто минали връзки с американската компания
Коментари Харесай

Макрон: Изцяло поемам отговорност за действията си спрямо Юбър

Френският президент Еманюел Макрон, чийто минали връзки с американската компания за споделен превоз " Юбър " породиха дискусия във Франция от момента на тяхното откриване в неделя, през днешния ден съобщи, че поема напълно отговорност за дейностите си. Той акцентира, че тези негови дейности са били водени по това време от мисълта за основаване на хиляди работни места във Франция, съобщи Франс прес.

В рамките на абсурда " Досиета Юбър " - следствие, основаващо се на вътрешни документи на " Юбър ", френският в. " Монд " заключи, че е имало загадка договорка сред американската компания и Макрон по времето, когато той е бил министър на стопанската система при президента социалист Франсоа Оланд (2014 година - 2016 г.)

Два дни след тези разкрития френската съпротива продължава да упреква президента, че е защитавал ползите на " Юбър " по времето, когато компанията се опитваше да навлезе по-стабилно във Франция.

" Аз съм извънредно горделив. Много е мъчно да се основат работни места без компании, нито без бизнесмени ", съобщи през днешния ден президентът при аудиенция в дружество за микроелектроника в Крол, във Френските Алпи. " Бих направил същото и на следващия ден и в по-други ден ", акцентира той.

Макрон добави, че в този момент в страната има опит за налагане на концепцията, че срещи с шефове на компании, изключително непознати, са нещо неприятно. " Но аз поемам напълно отговорност и то гледайки ви очите! Срещал съм се с шефове на компании, какъв смут! Виждал съм се с тях, това постоянно е било публично, в наличието на моите сътрудници. Аз съм горделив с това! И в случай че те (компаниите - бел. ред.) сътвориха работни места във Франция, то аз съм свръхгорд с това също ", акцентира Макрон.

После той употребява една малко по-разговорна фраза, приписва на предшественика му Жак Ширак, с цел да означи, че цялата тази история може и да го касае, само че не оказва никакъв резултат върху него.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР