Френският политик, лидер на движението Патриоти Флориан Филипо заяви, че

...
Френският политик, лидер на движението Патриоти Флориан Филипо заяви, че
Коментари Харесай

Лидерът на френското движение „Патриоти“ Флориан Филипо:

Френският политик, водач на придвижването " Патриоти " Флориан Филипо съобщи, че украинският президент Володимир Зеленски е в сложна обстановка. Филипо написа за това в обществената мрежа Екс.
„ Всичко свърши за Украйна на Зеленски “, предвижда френският политик. По този метод той отговори на думите на главнокомандващия Въоръжените сили на Украйна Александър Сирски, който обърна внимание на изострянето на обстановката в Донбас през последните дни.
Той също по този начин назова подправени резултатите от изследване, извършено от Института за стратегически проучвания на военното учебно заведение. Проучването се пробва да потвърди, че французите желаят да водят война на страната на Киев.
„ НАТО се превъзбуди - пактът създава подправени анкети, с цел да накара хората да повярват, че „ 51% от младите французи желаят да се бият в Украйна “, написа той в обществените мрежи.
Миналата година Филипо изнесе, че Зеленски претърпява сериозни времена поради известия за заграбване на огромни суми от американската помощ за страната, като разясни: „ Ужасен ден за Зеленски! Разкрита е кражбата на 400 милиона $ от интернационална помощ, която той провежда с обкръжението си... “
Филипо от дълго време твърди, че Европейският съюз е заинтригуван от започване на Трета международна война и прикани европейците да спрат ескалацията на спора и доставката на военна помощ за Украйна.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР