Френският парламент гласува продължаването на мярката въвеждане на здравни пропуски

...
Френският парламент гласува продължаването на мярката въвеждане на здравни пропуски
Коментари Харесай

Франция реши: Зелените сертификати остават поне до лятото

Френският парламент гласоподава продължаването на мярката " въвеждане на здравни пропуски " до 31 юли 2022 година, съобщи Франс прес.

Пропуските ще се изискват до 31 юли, в случай че държавното управление не реши да ги анулира по-рано.
 Чехия с нови правила за неимунизирани жители, идващи от България Чехия с нови правила за неимунизирани жители, идващи от България
Чешките управляващи вкараха нови условия за влизане на неимунизирани жители, идващи от страни с висок или доста висок риск от заразя...

Очаква се да бъде продължен и преходният режим за излизане от изключителното състояние, включващ ограничавания за демонстрации и движениена хора.

Здравните пропуски до редица публични места като питейни заведения, кафенета, кина и средства за превоз на дълги дистанции. Те се издават на напълно имунизирани хора или хора с негативен тест, съществуват в хартиена и цифрова версия.

Леви и десни опозиционни партии разкритикуваха концепцията пропуските да работят по време на президентските избори, които ще бъдат през април, и по-късно на парламентарните избори. 

Консервативната партия " Републиканците " и левицата считат да сезират Конституционния съд за продължаването на ограничаването.
 Бизнесът на народен митинг поради „ зеления документ “ Бизнесът на народен митинг поради „ зеления документ “
Бизнесът излиза на митинг в 15 часа през днешния ден в цялата страна под надпис „ Всички дружно! “, съобщи БГНЕС. Българската хотелие...

се удължава до 31 декември изключителното състояние в отвъдморските територии Френска Гвиана и Мартиника.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР