Френският национален отбор по футбол успя да се скрие от

...
Френският национален отбор по футбол успя да се скрие от
Коментари Харесай

Неразговорливите французи финтираха журналисти през стар изход на летище "София"

Френският народен тим по футбол съумя да се скрие от почитателите си при идването си у нас. Специално поради тяхното идване от летище " София " отвориха остарял излаз, употребен при превозването на товари.

Утре отборът се изправя против България в мач от международните квалификации на националния стадион " Васил Левски ", а по експлицитното гледище на футболистите и щаба, до тях не бяха позволени български публицисти.

По традиция футболните тимове с огромни звезди в състава си се пробват да се предпазят от последователи и публицисти при идването си в България. Така направиха грандове като " Реал " Мадрид, " Арсенал " и " Пари Сен Жермен ". Първите два от изброените отбори напуснаха летище " София " с рейс от Терминал 2 на аерогарата, а френският гранд заложи на ВИП терминала.

Френският народен тим кацна на българска земя малко след 14 часа и беше посрещнат от представители на Българския футболен съюз (БФС) още на пистата. От родната централа се похвалиха със фотоси от идването на Facebook страницата си.

Звездите на националния тим на Франция, обаче избраха различен способ за напускането на аерогарата, от остарял излаз, който от години е негоден. Пред него имаше засилено полицейско наличие. В всекидневен диалог органите на реда ни оповестиха, че не чакат звездите на Франция, а " скъпа стока ".

Минути по-късно, обаче селекцията на Дидие Дешан напусна точно " тайния " излаз и се насочи към столичен хотел.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР