Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема отсъстваше от днешното

...
Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема отсъстваше от днешното
Коментари Харесай

Бензема пропусна днешната тренировка на Реал Мадрид

Френският нападател на Реал Мадрид Карим Бензема отсъстваше от днешното подготвително занятие на Реал Мадрид, часове преди селекционерът на националния тим Дидие Дешан да разгласи състава си за Световното състезание в Катар, предава Агенция Франс Прес.

Носителят на „ Златната топка “ пропусна четири мача заради проблем в бедрото, като Дешан ще анонсира листата от 26 играчи на „ петлите “ за Мондиала в 17:00 часа българско време през днешния ден. „ Той не може да превъзмогне това леко неспокойствие, не е нещо съществено. Опита, само че не беше допустимо “, разяснява наставникът на Реал Карло Анчелоти.

Дешан, който изведе Франция до международната купа през 2018, към този момент не може да разчита на контузеното дуо в полузащитата Пол Погба и Н‘Голо Канте. Опитният централен бранител Рафаел Варан няма да играе за клубния си Манчестър Юнайтед преди Световното заради проблем в бедрото, само че има късмет да бъде в Катар.

Селекцията на Дешан започва отбраната на международната си корона с мач против Австралия на 22 ноември, преди да се изправи и против Дания и Тунис в група D на конкуренцията.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР