Френският има огромни опасения, че Неймар може и да не

...
Френският има огромни опасения, че Неймар може и да не
Коментари Харесай

Аларма за ПСЖ преди осминафинала с Реал - Неймар "виси"

Френският има големи опасения, че Неймар може и да не се възвърне за идния първи осминафинал в Шампионската лига против Реал Мадрид.
29-годишната бразилска звезда е навън от терените от края на ноември, когато получи травма в глезена в мач от френското състезание и се очакваше да играе в първия мач против „ лос бланкос “ на 15-и февруари.
Откакто се причисли към френския гранд през 2017-а, Ней страда от доста контузии, които постоянно го лишават от присъединяване в основни мачове. Според испанските медии истинската прогноза бе той да се върне към тренировките при започване на февруари, само че това не е тъкмо по този начин. Във френската столица считат, с оглед видяното от възобновяване на играча, че №10 може и да не играе в първата значима среща за своя отбор. В предходните сезони Неймар е пропущал мач от финалната фаза против испанския гранд, както и против Манчестър Юнайтед.
Крилото има три гола и толкоз асистенции в 10 мача от Лига 1 през сезона, само че към момента няма попадение в Шампионската лига през този сезон.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР