Френският халф на излезе с ново послание към клуба, феновете

...
Френският халф на излезе с ново послание към клуба, феновете
Коментари Харесай

Погба: Всичко между мен и клуба е ясно, а бъдещето е далечно

Френският халф на излезе с ново обръщение към клуба, почитателите и своите съотборници. Францизинът написа в персоналната си страница в “Инстаграм”, че бъдещето е далечно, правейки намек, че въпреки всичко нещата могат да вземат някакъв поврат отсега нататък, само че все пак все още той е привързан на 1000% с отбора и това е единственото, което има значение.

Това идва единствено няколко дни след новата порция изявления на неговия сътрудник Мино Райола, който в изявление за “Туторпорт” съобщи непосредствено, че французина не е благополучен от “” и времето му в Манчестър е завършило. Това породи вълна от мнения против Погба, до момента в който отхвърли да взима отношение към изявленията на Райола.

“Винаги съм се борил и постоянно ще се боря за Манчестър Юнайтед, съотборниците ми и почитателите. Бла, бла (французинът очевидно засяга многото мнения по тематиката за неговото бъдеще) няма значение. Бъдещето е надалеч, само през днешния ден има значение и аз съм 1000% забъркан! Винаги сме мощни дружно. Всичко сред мен и клуба е ясно и това в никакъв случай няма да се промени. Когато не знаеш какво се случва вътре (в клуба), недей да приказваш,” написа френският полузащитник. След това той приключва с тагове гласящи - приказва истината или замълчи, Юнайтед, приказва на ръката.
Премиър лийг 12 кръг, събота 12 декември  Манчестър Юнайтед 0:0краен резулат  Манчестър Сити
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР