Френският гражданин от алжирски произход Мехди Немуш, който е признат

...
Френският гражданин от алжирски произход Мехди Немуш, който е признат
Коментари Харесай

Стрелецът от Еврейския музей в Брюксел ще получи доживотна присъда

Френският жител от алжирски генезис Мехди Немуш, който е приет за отговорен за терористичното нахлуване в Еврейския музей на Брюксел през 2014 година, ще бъде наказан на пожизнен затвор, оповестиха от Бръкселската Съдебна палата. Очаква се присъдата да бъде оповестена публично в понеделник, 11 март, оповестява Българска национална телевизия.

``
реклама
Немуш беше упрекнат, че през май 2014 година е разкрил огън от автоматизирано оръжие по туристи в музея. В резултат на нападението починаха двама туристи – семейство от Израел – и двама чиновници, работещи в културната институция.

Заедно с 33-годишния Немуш пред съда беше изправен и неговият съизвършител Насер Бендер. Той също е приет за отговорен както съизвършител в убийствата. Бендер ще лежи 30 години в пандиза

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР