Френският астролог Мишел дьо Нострадам, известен още като Нострадамус, публикува

...
Френският астролог Мишел дьо Нострадам, известен още като Нострадамус, публикува
Коментари Харесай

Предсказанията на Нострадамус за 2024 г.: Климатичен катаклизъм и нов папа

Френският астролог Мишел дьо Нострадам, прочут още като Нострадамус, разгласява своята книга " Предсказания " преди близо 500 години. Скандалната книга съдържа 942 пророчества, които наподобява предсказват бъдещето с огромна акуратност.

Те са безпределно препрочитани и интерпретирани от епохи, като генерации читатели имат вяра, че Нострадамус е предсказал всичко от Големия пожар в Лондон до нуклеарното опустошаване на Хирошима и Нагасаки.

Твърди се, че той също е предсказал убийството на Джон Кенеди, терористичните офанзиви от 11 септември и даже началото на пандемията от ковид. 

Ето някои от предсказанията на Нострадамус за 2024 година:

Климатична катастрофа 

Френският астролог предвижда, че през 2024 година светът ще бъде очевидец на климатичен безпорядък. „ Сухата земя ще стане по-изсъхнала “, предсказва той в едно четиристишие, „ и ще има огромни наводнения “. 

На друго място той предизвестява за „ доста огромен апетит посредством вълна от болест “, като последната фраза евентуално се отнася до цунамито, унищожаващо селското стопанство и позволяващо заболяванията и глада да се наложат.  Ако тези видения са правилни, през 2024 година може да ни чакат още по-катастрофални климатични събития, в сравнение с мнозина към този момент се притесняват.

Морска борба с Китай 

Конфронтацията към Китай е нещо, което доста геополитически специалисти и публицисти започнаха да виждат в изменящата се динамичност и възхода на Китай като световна мощ. В предишното Китай е показал своята груба мощ няколко пъти в райони към Южнокитайско море и Тайван, множеството от тях посредством своите военноморски кораби.

Нострадамус също е предсказал нещо сходно преди епохи. В едно от четиристишията си той написа за „ морска борба “. Той споделя, че „ аленият съперник ще пребледнее от боязън. Изправяйки в смут огромния океан ”. 

Големият океан тук може би е Индийският океан, а фразата „ червен съперник “ е отпратка към комунистически Китай. Твърде елементарно е да си представим някаква инцидентна битка сред китайския флот и членовете на НАТО, предизвикваща дипломатически случай – или нещо по-лошо. Като се има поради, че Китай може да се похвали с най-големия флот в света, всичко е допустимо.



Кралска суматоха 

В едно от четиристишията Нострадамус приказва за някой, който нарича „ Кралят на островите “, който е имал противоречив бракоразвод и който е „ изпъден със мощ “. Освен това той също написа, че този крал е сменен от „ този, който няма да има белег на крал “. 

Анализаторът и създател Марио Рединг споделя, че с „ Кралят на островите “ Нострадамус може да сочи към крал Чарлз III. Той може да бъде заставен да абдикира поради „ непрекъснати офанзиви както против себе си, по този начин и против втората си брачна половинка “, а Хари – индивидът, който „ няма белег на крал “ – поема короната за разлика от Уилям.

Това може да наподобява доста малко евентуално, изключително като се има поради всичко, което се е случило по отношение на Хари, само че не може да се отхвърли, че думите на Нострадамус допускат някакъв тип ужас, включващ новия крал.

Нов папа през 2024 година?

Папа Франциск в момента е в средата на 80-те си години и в последно време страда от здравословни проблеми. Може ли да има смяна в Светия трон? Нострадамус визира тази тематика непосредствено в едно четиристишие и това не вещае нищо положително за Католическата черква.

„ Чрез гибелта на доста остарелия понтифекс ще бъде определен римлянин на добра възраст “, ​​пише той. Докато идването на по-млад, деятелен папа звучи като нещо положително, Нострадамус неотложно споделя, че новият водач ще „ отслаби катедрата му “ и че той ще бъде папа за дълго време.

Точното значение на „ слабея “, разбира се, е отворено за спор. Дали желае да каже, че въздействието на църквата по някакъв метод ще намалее или се задава някакъв по-голям скандал? Времето ще покаже, само че в случай че Нострадамус е някаква индикация, 2020-те ще продължат да носят пословично „ забавни времена “ за всички нас.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР