Френски тираджия е заловен от Пътна полиция при РУ -

...
Френски тираджия е заловен от Пътна полиция при РУ -
Коментари Харесай

Френски тираджия и нашенец счупиха дрегера с 3,6 промила алкохол

Френски камионджия е хванат от " Пътна полиция " при районно управление (на МВР) - Берковица през вчерашния ден с 3,00 промила алкохол в кръвта на издишания въздух, оповестиха от ОДП - Монтана.

На 22.08.2019 година в 19,10 ч. на ул. " Александровска " до бензиностанция в Берковица униформените спрели за инспекция товарен автомобил " Unic " с френски регистрационен номер, ръководен от 30-годишен френски жител, притежател на автомобила.

Водачът се е съгласил с показанията на техническото средство ромила и отказал да даде кръв за здравно проучване.

По случая е формирано досъдебно произвеждане по член 343 б ал.1 от Наказателен кодекс в районно управление (на МВР) Берковица.

На 22.08.2019 година към 18.15 ч. в гр. Вълчедръм 52-годишен недееспособен лидер от същия град ръководи лек автомобил " Мерцедес Е 290 Търговско дружество " с монтанска регистрация, губи надзор над ръководството на автомобила, излиза вляво отвън пътното платно и осъществя ПТП в бордюр. При осъществената инспекция на лидера с алкотест са регистрирани 3.36 промила централизация на алкохол в издишания въздух.

На нарушителя е публикуван ваучър за здравно проучване, приел е показанията на техническото средство и отказал кръвна проба.

По случая е формирано бързо произвеждане. На лидера са формирани 5 акта за нарушавания на ЗДвП и акт по ЗБЛД. Задържан е за 24 часа в районно управление (на МВР) Лом. Работа по случая продължава районно управление (на МВР) Лом.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР