Френската марка Peugeot, съвместно с Total се е заела със

...
Френската марка Peugeot, съвместно с Total се е заела със
Коментари Харесай

Ето я първата хиперкола на Peugeot

Френската марка Peugeot, взаимно с Total се е заела със задачата да сътвори първата си хиперкола. Това бе обявено в навечерието на старта на фамозното 24-часово съревнование в Льо Ман.
 Ето я първата хиперкола на Peugeot

Бяха показани и първите изображения на нововъведението. Именно към Льо Ман е ориентиран първият хиперкар на Peugeot - планът се назовава LMH (Le Mans Hypercar) и най-вероятно колата ще се появи след година.

Но по-интересното е, че в 24-часовото съревнование от 2021 година ще бъдат въведени нови правила, изискващи стартирането на пътен модел, тъй че Peugeot LMH ще получи лимитирана индустриална версия.
 Ето я първата хиперкола на Peugeot

От фотосите се вижда, че купето наподобява доста динамично, а диодната му предна и задна оптика са изключително поразителни. Огромното задно крило също е осветено, а аеродинамиката е много по-добра от тази на Bugatti да вземем за пример.

Известно е, че новият Peugeot LMH ще получи задвижване на четирите колела и хибриден елемент с мощ от към 500 kW (680 к.с.). Несъмнено това ще бъде най-бързото Peugeot в историята.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР