Френската крайна десница ще отбележи най-високия си резултат в историята

...
Френската крайна десница ще отбележи най-високия си резултат в историята
Коментари Харесай

Мигрантите помагат за възхода на крайнодесните

Френската последна десница ще означи най-високия си резултат в историята на идните избори за Европейски парламент, сочи ново социологическо изследване.
Националният общ брой на Марин Льо Пен, управителен от Жордан Бардела, може да завоюва 33% от гласовете. Това би сложило партията надалеч пред центристката коалиция " Заедно! ", включваща " Ренесанс " на президента Еманюел Макрон, която се чака да получи едвам 14%.
Проучването е извършено и в Италия, Нидерландия, Германия и Полша, където са открити сходни резултати измежду сходни извадки от популацията.
Очаква се крайнодесните партии да реализират обилни триумфи на всички места, с изключение на в Полша. " Алтернатива за Германия " може да вземе 17%. Немците гледат на миграцията и на радикалния ислям като на по-голяма опасност от Москва.
Крит се е трансформирал в " цел " за незаконно влизане на мигранти,  предизвестяват от бреговата защита на острова. Само за няколко часа с три лодки са пристигнали 160 души.
Всеки пети чиновник на националното опазване на здравето във Англия е чужденец. Здравните служащи са от 214 страни, измежду които Индия, Гана, Тонга, Соломоновите острови и др.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР