Фрегата на Черноморския флот на РФ унищожи украински наземни обекти

...
Фрегата на Черноморския флот на РФ унищожи украински наземни обекти
Коментари Харесай

Фрегата на Черноморския флот удари украински наземни обекти с крилати ракети Калибър

Фрегата на Черноморския флот на РФ унищожи украински наземни обекти с крилати ракети " Калибър ", заяви министерството на защитата на Москва.

„ Като част от осъществяването на дилемите в хода на специфична военна интервенция, въоръжените сили (ВС) на Руската федерация нанесоха нов удар с високоточно оръжие по военната инфраструктура на Въоръжените сили на Украйна “, означават от ведомството.

" Екипажът на фрегатата на Черноморския флот от Черно море извърши залпов изстрел на четири крилати ракети „ Калибър “ по избрани наземни цели на територията на Украйна ", гласи известието.

От утринната сводка на съветското МО излиза наяве, че силите на ДНР изцяло са осводобили популации пункт Сладкое от националисти.

При нощни офанзиви с високоточни ракети с въздушно и морско базиране са унищожени 4 бази за горива край Николаев, Запорожие, Харков и Чугуев, от които са се снабдявали украинските войски край Харков, Николаев и в Донбас.

Руската бойна авиация е поразила 29 украински военни обекта, измежду които 2 командни пункта, радиолокатор С-300 в региона на Курахово, 7 артилерийски батареи, оръжеен склад, както и 10 укрепени пункта и региони на концентриране на украинска бойна техника.

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР