Фреди, синът на легендарния пилот във Формула 1 от 70-те

...
Фреди, синът на легендарния пилот във Формула 1 от 70-те
Коментари Харесай

Спортна легенда е правил секс с 35 стюардеси

Фреди, синът на именития водач във Формула 1 от 70-те години Джеймс Хънт, даде изявление за Time, в което желае да омаловажи хипотетичната приложимост на опиати от татко си. Освен това той приказва и по забавната тематика, че Джеймс Хънт е преспал с над 5000 дами.

„ Татко да е спал с 5000 дами? Не мога да оценя това, само че знам, че той не е бил наркоман “, сподели синът на Хънт пред Саймън Милс. „ Просто обичаше да се забавлява по празненства. Пиеше кока-кола, само че не взимаше кокаин “, добави Фреди.

Легендата гласи, че Джеймс Хънт е спал с 35 стюардеси на British Airways по време на Гран при на Япония през 1976 година „ Имаше очевидци. Винаги имаше свежи ресурси от стюардеси. Те дойдоха в хотела и си тръгваха на идващия ден. Всяка вечер беше друго “, споделя преди години Хънт.

„ Имам доктрина за това, че дамите харесват водачите, това се дължи на близостта ни до гибелта, колкото по-близо си до гибелта, толкоз по-жив се чувстваш. Това е прелестен метод да живееш и единственият метод за шофиране “, прибавя Хънт.

Джеймс Хънт, международен първенец във Формула 1 през 1976 година и почетен член на клуба Playboy, умря през 1993 година на 45-годишна възраст от сърдечен удар.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР