Фрапиращите случаи с покойници са ежедневие. научи за три необичайни

...
Фрапиращите случаи с покойници са ежедневие. научи за три необичайни
Коментари Харесай

Старчески домове крият покойници, за да им вземат пенсията

Фрапиращите случаи с покойници са всекидневие. научи за три необикновени случки в Пловдивско през последните две години. При единия близки са преправили датата на известието за гибел, като са поставили дата с 5-7 дни напред. През това време, в което са си дали незаконна преднина, близки са трансферирали къщи и коли, след което се разразил заплашителен фамилен скандал.

При втория случай старешки дом държал умрял пенсионер седмица, с цел да може да му вземат пенсията. Близките научили за гибелта едвам откакто парите към този момент били преведени към дома. Подобни случки има и в фамилна среда, когато децата на умрелия родител го държат по 10 дни, с цел да могат да вземат пенсията.

Третият случай пък касае подправена паника. На телефона на полицията бил подаден сигнал за умрял човек. Към адреса отиват и лекари да установяват гибелта. Сигналът пристигнал от съседи и гласял, че се но​си зловонна миризма и че най-вероятно индивидът е умрял най-малко от седмица. На място идват униформените и виждат, че индивидът е жив и здрав, никой не го е виждал, тъй като не е излизал от у дома. Миризмата пък пристигнала от кожа, която дядото опънал да съхне. По подигравка на ориста старецът умрял 10 дни след случката.
Източник: faktor.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР