Фрапиращи подробности за задържаният вчера мъж с психични отклонения във

...
Фрапиращи подробности за задържаният вчера мъж с психични отклонения във
Коментари Харесай

КОШМАР: Психар, барикадирал се във Варна, пребивал половинката си пред детето им

Фрапиращи детайлности за арестуваният през вчерашния ден мъж с психологични отклонения във Варна, оповестява Varna24.bg.

Както медията ни осведоми, служители на реда от Първо районно управление (на МВР) задържаха 35-годишен домакински принудител. Униформените реагирали след подаден сигнал от бащата, че синът му буйства. Екшънът се разиграва на ул. „27 юли“ във Варна, в кооперация на 4 етаж.

Мъжът бил въоръжен с нож, с който заплашвал дамата, с която живее на фамилни начала и се барикадирал в дома си.

Стана ясно, че той е лежал в психиатрия още през 2015 година След като е изписан от там заживява на брачен начала с дамата, която редовно е тормозил. Ден, преди татко му да подаде сигнал, мъжът е почнал свиреп да малтретира дамата до него и след побой е счупил ръката й. Тя е съумяла да се свърже с татко му, който пък е алармирал органите на реда за протичащото се.

На място са се отзовали екипи на РСПБЗН, Спешна здравна помощ, психолози от Института по логика на психиката към Министерство на вътрешните работи и бранш „Специални тактически дейности “.

При идването на органите на реда, мъжът стартира да се държи нападателно и сипе обиди към служители на реда и медици.

Заявил е, че е подготвен да приказва само с психолог. Докато през затворената външна врата той беседва със експертът, служители на реда от групата за бързо реагиране, подготвени чудесно по какъв начин да работят в сходна обстановка, се преобличат като пожарникари и благодарение на стълба проникват в жилището през отворена врата на терасата. Така се стига до задържането на агресора, който е настанен в психиатрична клиника.

Жената и детето са отведени за обзор в болнично заведение, където е открита фрактура на на дясната китка при майката, детето е невредимо. Двамата са върнати вкъщи.

По случая е формирано досъдебно произвеждане.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР