Фрапираща агресия срещу онкоболен мъж в центъра на Сливен –

...
Фрапираща агресия срещу онкоболен мъж в центъра на Сливен –
Коментари Харесай

Охранител в банка счупи ръката на онкоболен заради маска

Фрапираща експанзия против онкоболен мъж в центъра на Сливен – охранител в банка счупи ръката на клиент, тъй като се опитал да влезе в офиса с здравна маска.
Пострадалият е опериран по неотложност, което е отсрочило планувана му животоспасяваща трансплантация на стволови кафези.

Охранителят е уволнен, оповестява bTV.

Банковият клон, пред който се разиграла грозната сцена, е в самия център на Сливен.

57-годишният Валентин Димитров се опитал да влезе в офиса, с цел да заплати такса от 4 лева, само че бил спрян на входа поради здравната маска, която носи. Опитал да изясни, че е тежко болен и тя го пази от инфекции, само че охранителят първо го избутал на открито, след това решил да му постави белезници, при което по този начин му извил ръцете, че счупил едната.

„ Заграждат външната врата и аз оставам на открито, споделям: „ Хора, имам работа. Трябва да си свърша работата в банката, тъй като ми следва лекуване. Може би една година няма да мога да излизам от стая. Единият от гардовете пристигна до мен, изправи се както вършат боксьорите преди мач – нос до нос, лице в лице, и в този миг чувствам гадната болежка на счупената ръка, тъй като той ми хваща ръката и я извива”, описа Димитров.

От болката мъжът пада пред банката и остава там до идването на колата за спешна помощ.

„ Лежеше на земята и викаше, че доста го боли ръката. Мъчиха се служителите на реда да го вдигнат, само че несполучливо. Охранителите стояха там от горната страна, имаше 2-3 дами и си говореха”, описаха очевидци.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР