Французите от Asobo Studio впечатлиха всички с A Plague Tale:

...
Французите от Asobo Studio впечатлиха всички с A Plague Tale:
Коментари Харесай

Ще има телевизионна адаптация на A Plague Tale

Французите от Asobo Studio впечатлиха всички с A Plague Tale: Innocence. Играта излезе през 2019 и отнесе голям брой оценки и одобрителни мнения. Успехът на Innocence донесе на Asobo и поръчка за продължение от издателите на играта Focus Home Interactive. И до момента в който чакаме излизането на A Plague Tale Requiem, то в това време може да забележим първо излизането на ефирен филм по претекстове от игровия свят, основан от Asobo.

Новината за това беше обявена младия кино режисьор Матийо Тюри в профила му в обществената мрежа Twitter.

„Официално! За мен е голяма чест да работя по серийна акомодация на това френско украшение A Plague Tale. Благодаря за доверието на Asobo Studio и Focus Entertainment. Нямам самообладание да поднеса на екран историята на Амисия и Хюго“, написа Тюри.

A Plague Tale: Innocence разказваше прочувствена история на Амисия и нейния дребен брат Хюго, които търсят своето място в един извънредно неприятелски свят, в който господстват чумата, великански пълчища плъхове и Инквизицията. Осиротели, те би трябвало дружно да преодолеят компликациите, които ги съпътстват на всяка крачка и да поемат заслужената им роля. През лятото на предходната година Asobo Studio оповестиха, че работят по нова игра от света на A Plague Tale – Requiem. Анонсът за това беше изработен по време на Е3 2021, където се разбра, че играта ще е непосредствено продължение на Innocence.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР