Французинът Луи Летерие ще наследи Джъстин Лин като режисьор на

...
Французинът Луи Летерие ще наследи Джъстин Лин като режисьор на
Коментари Харесай

Вин Дизел закъснявал за снимките на Бързи и яростни и не си знаел репликите

Французинът Луи Летерие ще наследи Джъстин Лин като режисьор на десетия филм от високоскоростната поредност " Бързи и гневни ", заяви " Variety ". Решението идва по-малко от седмица, откакто Лин изненадващо се отдръпна от режисьорския пост, напомня life.dir.bg.

Източници от екипа настояват, че повода за непредвиденото му овакантяване е основната звезда на франчайза - Вин Дизел. " Той закъснява за снимачната площадка, не знае репликите си и постоянно не е във форма ", описват осведомени пред " Ню Йорк дейли нюз ".

Според тях обстановката толкоз е омръзнала на режисьора, че той напуснал, като даже се отказал от част от полагащата му се заплата от към 10-20 милиона $.

Луи Летерие, който е изпреварил голям брой претенденти за работата, е първият избор на " Юнивърсъл пикчърс " да размени Джъстин Лин, като графиците за фотоси към момента се прецизират.

Царството на екшъна не е непознато на Летерие. Французинът е режисирал филми като " Невероятният Хълк ", " Транспортер ", " Зрителна машинация ", " Сблъсъкът на титаните ".

След като се препъна в бокс-офиса с кино лентата " Агент полуинтелигент " със Саша Барън Коен, Луи Летерие се ориентира към малкия екран с два сериала за Netflix - " Тъмният кристал: Епоха на опозиция " и " Люпен ". Следващият му план - френскоезичен екшън, озаглавен " The Takedown ", също е за стрийминг платформата и ще тръгне на 6 май.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР