Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от

...
Французинът Александър Мартинез, чиято самоличност открадна измамникът Спас Василев от
Коментари Харесай

Проговори Александър - французинът, за когото се представяше Спас от Кочериново

Французинът Александър Мартинез, чиято идентичност открадна измамникът Спас Василев от Кочериново, проговори пред бТВ. Разплитането на огромната машинация със самолетни билети във Фейсбук продължава.
Повече от четири години Спас Василев е крал негови фотоси, с цел да построи безапелационно подправената си идентичност.
"В началото бях в потрес, тъй като това е навлизане в моето персонално пространство. И след това… не знам, още съм шокиран ", признава французинът "Разбрах, че той е употребявал моите фотоси, с цел да измисли собствен живот и е ограбил хора. Това, което знам ", добавя той.
"Не приказвам български. Използвам превод през Гугъл, само че не се схваща добре. Не се случва сходно нещо, даже във Франция. Не знам какво да ви кажа. Това е нещо непознато и за фамилията ми, и за приятелите ми ", споделя още Александър.
Мартинез споделя, че е на 42 години и живее в Париж. От години работи в авиосектора и е безапелационен, че не познава Спас Василев от Кочериново.
"Не мога да си спомня да съм срещал това момче. Не знам дали в миналото съм го виждал. Казахте ми, че той е работил в самолетната промишленост също. Може да сме се засекли някъде на летището или другаде и да не помня ", съобщи той.
"Аз не го осъждам сега, само че разговарях с юриста ми да предприемем ли нужните дейности. Не съм юрист и не познавам добре законодателството. Разчитам на него, с цел да се оправя с това. Не знам какъв тъкмо е размерът на парите, които е взел от измамата, само че това е извънредно ", разяснява още французинът.
Съжалявам за това, което се е случило на жертвите и ги поддържам, добави още той.
Мартинез изяснява, че макар кражбата на самоличността му, ще продължи да употребява Фейсбук: "Това е просто медия, обществена мрежа. Той е това, което е. Всички знаем какво съставлява ".
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР