Франция заяви във вторник, че се готви да започне национална

...
Франция заяви във вторник, че се готви да започне национална
Коментари Харесай

Франция се готви за ваксинация срещу COVID-19 през януари

Франция съобщи във вторник, че се готви да стартира национална акция за имунизация против ковид през януари, когато се надява, че имунизациите ще бъдат утвърдени и налични, заяви Агенция Франс Прес.
Правителството се тормози, че милиони французи ще откажат имунизация, даже откакто в понеделник беше открито, че имунизацията е съвсем 95 % ефикасна, внасяйки оптимизъм в света, изправен пред възходящи инфекции и голям брой нови поръчки за изолираност вкъщи.
 Фаучи назова впечатляващи резултатите от тестванията на имунизацията на Moderna Фаучи назова впечатляващи резултатите от тестванията на имунизацията на Moderna
Най-известният академик по инфекциозни заболявания в Съединени американски щати Антъни Фаучи адмирира резултатите от ранните изследвания от имунизацията против COVID-19 н...
Американската биотехнологична компания Moderna съобщи в понеделник 94,5 % успеваемост при клинично изпитване с повече от 30 000 участници, откакто американската фармацевтична компания Pfizer и нейният немски сътрудник BioNTech обявиха предходната седмица, че тяхната ваксина е 90 % ефикасна.
Според Световната здравна организация сега се правят клинични изпитвания към 42 „ кандидат-ваксини “. „ Подготвяме имунизационна акция, с цел да бъдем подготвени сега, в който имунизацията бъде утвърдена от европейските и националните здравни управляващи, с цел да можем неотложно да стартираме имунизация “, съобщи представителят на държавното управление Габриел Атал пред телевизия France 2, представен от БГНЕС.
Нарастващият песимизъм към имунизациите във Франция обаче може да обърка акцията в региона на имунизацията. Само 59 % от французите са подготвени да се имунизират, сочи изследване на публичното мнение на Ipsos, оповестено през септември, в съпоставяне със 74 % по целия свят.
" Опасявам се, че незадоволително французи ще се имунизират ", съобщи министър председателят Жан Кастекс през уикенда.
 Русия откри решение по какъв начин да транспортира и доставя всеобщо имунизацията Спутик V Русия откри решение по какъв начин да транспортира и доставя всеобщо имунизацията " Спутик V "
Русия откри решение по какъв начин да транспортира огромни количества от имунизацията Спутик V на огромни дистанции. Разработчиците са се насочили къ...
Франция е планувала 1,5 милиарда евро за закупуване на ваксини през 2021 година, сподели Атал пред телевизия France 2. Отбелязвайки, че Европейската организация по медикаментите може да е подготвена да позволи първата ваксина до края на годината, Атал съобщи, че Франция е сложила варианти за " няколко стотици милиона " дози от разнообразни фармацевтични компании. Крайният избор ще бъде за имунизацията, " която ни дава най-хубавия късмет да овладеем пандемията ", без да съставлява " даже и минимален риск " за здравето, сподели той.
Новият ковид е умъртвил минимум 1 319 561 души по целия свят от експлоадирането в Китай през декември предходната година, сочат данните от публични източници, събрани от Франс прес в понеделник По света са регистрирани най-малко 54 493 680 случая на ковид. Само във Франция сега към 33 500 души са в болница с COVID-19, от които близо 5000 са в реанимация. Броят на френските ежедневни заразявания понижава, откакто на 30 октомври беше наложено ново блокиране в цялата страна, само че държавното управление предизвести, че е прекомерно рано да приказва за победа. Франция е съобщила за малко над 45 000 смъртни случая от ковид от началото на пандемията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР