Франция е поредната страна от ЕС, на която Газпром“ реши

...
Франция е поредната страна от ЕС, на която Газпром“ реши
Коментари Харесай

Газпром“ оряза доставките и за Франция

Франция е следващата страна от Европейски Съюз, на която „ Газпром “ реши да отреже доставките. Френската група „ Анжи “ заяви, че е била осведомена от " Газпром " за понижаване на газовите доставки.

От съветската страна обяснили, че повода е във зародили „ различия сред страните по използването на контракти “. Така съветската компания още веднъж разрушава мита, че е благонадежден сътрудник и сигурен снабдител.

„ Газпром “ непрестанно си измисля мотиви да лимитира или стопира подаването на природен газ даже на компании, които одобриха променената  с декрет на Путин скица за заплащане. От това към този момент пострадаха немската „ Унипер “, италианската „ Ени “ и т. н. А огромната газова артерия към Европа - „ Северен поток “, към този момент месеци работи със мощно понижен потенциал, тъй като „ Газпром “ твърди, че би трябвало да прави един след различен поправки и профилактики. Включително от сряда, 31 август, „ потокът “ ще бъде изцяло спрян за тридневни ремонти. Германските управляващи подозират, че „ ремонтът “ може да се проточи - като част от тактиката на Москва да тормози страните от Европейски Съюз с „ газова диета “.

Доставките на „ Газпром “ за  френската „ Анжи “ са намалели доста от началото на войната в Украйна. Но „ Анжи “ увери, че към този момент е осигурила нужните размери, с цел да извърши уговорките си към своите клиенти и личните си потребности.

 
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР