Франсис Тиафо определено беше в ролята на един от скритите

...
Франсис Тиафо определено беше в ролята на един от скритите
Коментари Харесай

Тиафо след мача с Григор: Никога не съм се чувствал така след загуба; ще боли дълго време

Франсис Тиафо несъмнено беше в ролята на един от скритите любимци на тазгодишния Уимбълдън, откакто завоюва купата на ATP 250 конкуренцията в Щутгарт и дебютира в топ 10 на света. Въпреки мощните си изяви в подготвителните тревни надпревари, то американецът не можа да придвижи най-хубавата си игра в Лондон и беше победен в третия кръг от нашия Григор Димитров, който не му остави безусловно никакви шансове, а десетият подложен явно приема безпределно тежко въпросното проваляне:

" Ще бъда мъчно да се прибера вкъщи, тъй като всички ще желаят да ме видят, само че аз няма да желая да върша безусловно нищо. Никога не съм се чувствал по сходен метод след загуба. Обикновено играя най-хубавия си тенис в сходни мачове и съм в действителност шокиран от представянето си през днешния ден. Направо е полуда. Беше в действителност непоносимо и извънредно депресиращо. Истината е, че през вчерашния ден се наспах добре, имайки поради събитията и през днешния ден бях с доста по-добра сила на корта, само че не можах да се оправя с Григор, който свърши страхотна работа и изцяло ме надигра.

Всички в екипа ми са в извънредно неприятно въодушевление все още и им е мъчно да схванат за какво изгубих по подобен метод. Имахме в действителност огромни очаквания за Уимбълдън. Принципно мисля, че съм един от най-хубавите играчи на трева в света, само че през днешния ден не го демонстрирах и ще би трябвало някак да продължа да пребивавам с това. Длъжен съм да продължа напред, само че несъмнено ще боли доста дълго време и следва да разберем по какъв начин ще отвръщам на това и какъв брой бързо ще се оттласна нагоре " - разкри съкрушеният Тиафо пред ESPN.

 

Източник: tennis.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР