Франческо Баная и Дукати написаха нова и много вълнуваща страница

...
Франческо Баная и Дукати написаха нова и много вълнуваща страница
Коментари Харесай

Sportal Motorsport: Историческа титла на Франческо Баная

Франческо Баная и Дукати написаха нова и доста вълнуваща страница в историята на MotoGP, а достижението им е историческо, предвид на това, че минаха 50 години от последната международна купа на италиански водач с италиански мотоциклет. Разбира се, това е главната тематика в новото издание на Sportal Motorsport, като водещите Георги Иванов и Евгени Въков разясняват финалната част на борбата.

Друга значима тематика е и за какво Фабио Куартараро не съумя да отбрани международната си купа, макар че имаше доста мощен стадий и огромен задатък в класирането.

Сезонът във Формула 1 отива към края си, а този уикенд следва надпреварата в Сао Пауло - дали ще успее да завоюва някой различен с изключение на Макс Верстапен?

Няма по какъв начин да пропуснем и следващия завой в развиването на българския авто спорт - БФАС остана без лиценз, който беше даден на АФБ. На Георги Иванов гостува ръководителят на АФБ Камен Михайлов , който изясни какво следва до края на сезон за българските водачи и какъв ще е сезон 2023 у нас.

И най-после, само че не по значимост - този уикенд завършва сезонът в Световния рали шампионат. Титлите там са ясни, само че рали “Япония ” ще е супер забавно съревнование, а по-интересно от това ще е единствено по какъв начин ще се завърти пазара на водачи пред рали “Монте Карло 2023 ”.

Приятно гледане!

Гледайте спорт на MAX с най-вълнуващите надпревари от MotoGP, WRC, NASCAR и Supercars, онлайн, единствено в ефира на MAX Sport.

Снимки: Gettyimages | Снимки: Sportal.bg | Снимки: Владимир Иванов
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР