Фракцията на ветераните привърженици на Черно море Д`Артанян постави началото

...
Фракцията на ветераните привърженици на Черно море Д`Артанян постави началото
Коментари Харесай

Фенове на Черно море стартираха кампания за дете с аутизъм

Фракцията на ветераните последователи на Черно море " Д`Артанян " сложи началото на благотворителна акция за дребния 5 годишен Гого, който страда от аутизъм. Тя стартира с продажба на търг на фланелката на младия национал от Черно море Виктор Попов, фланелка с автогараф на играчите на клуба, мина през маратон в Морската градина на Варна още веднъж с благотворителна цел, а в неделя преди началото на варненското дерби сред Черно море и Спартак ще бъдат сложени урни за събиране на средства за втората процедура от лекуването.

Бащата на дребния Гого - Пламен Минков, който в продължение на години е работил като асистент треньор към ДЮШ със старши - клубната легенда Тодор Марев, изрази пред Sportal своята голяма признателност към хората, взели присъединяване в благотворителната задача. 

" Искам да благодаря на всички хора, на почитателите на Черно море, които взеха драговолно тази акция и помогнаха със средства. Дъщеря ми Симона, която е някогашна волейболистка на ВК Левски, се свърза с националките Петя Баракова и Мирослава Паскова, които се отзоваха по този мотив. Не желая да загатвам имена, тъй като в тази акция се включиха хора с огромни сърца. Изобщо благодарности към тях и всички спортисти, които не престават да оказват помощ. Благодарение на тяхната поддръжка бе осъществена и първата процедура с преливане на стволови кафези в клиника в Истанбул с доста добър резултат върху Гого. Борбата за по положителното положение на Гого продължава ", съобщи Пламен Минков. Младите юноши на Черно море с треньор Тодор Марев и Пламен Минков
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР