FOX Networks Group (FNG) Европа и Африка обяви, че известният

...
FOX Networks Group (FNG) Европа и Африка обяви, че известният
Коментари Харесай

Deep State ще бъде първата регионална игрална продукция по FOX

FOX Networks Group (FNG) Европа и Африка разгласи, че известният английски артист Марк Стронг ще взе участие в първата районна игрална продукция на телевизионната компания. Тя ще носи заглавието „ Deep State “ и ще бъде част от тактиката на FNG да основава, развива и създава истинска продукция на районно равнище.

„ Deep State “ е под напрежение шпионски трилър, фокусиран върху актьорските персонажи, който ще се излъчи в над 50 страни по водещия развлекателен канал на групата – FOX. Сценаристи са Матю Паркхил („ Rogue “), Саймън Максуел („ American Odyssey “) и Стив Томпсън („ Шерлок “, „ Доктор Кой “).  

Когато се причислява към плана, Марк Стронг споделя: „ Отвреме в точния момент получавам сюжети, които просто не мога да оставя и този на „ Deep State “ е точно подобен – страховит образец за чудесно равнище на работата на сценаристите. Невероятно горделив съм, че ще работя с FNG над първата им районна игрална телевизионна продукция. Компанията е събрала страховит екип и чакам с неспокойствие взаимната ми работа с Робърт Конъли, Матю Паркхил и Хилари Бивън Джоунс. Със сюжет на Матю, Саймън Максуел и Стив Томпсън, продуценти Том Наш и Хадия Алами и с Дейвид Хигс като шеф на продукцията, а Пат Кембъл като дизайнер, това за мен е една неповторима опция да се завърна към малкия екран. Моят воин е в цялостен честен спор – и  точно подобен вид функции ме притеглят. Той би трябвало да се повеждам загадъчен и извънредно рисков професионален живот, да влезе в ролята на любящ татко и правилен брачен партньор, а това прави обликът му комплициран за пресъздаване. Бързото развиване на историята с внезапни завои в сюжета и сложността на персонажите ме карат да желая да виждам този сериал, както и да вземам участие в него. “

Сара Джонсън, вицепрезидент Игрална продукция, сподели: „ Марк Стронг е необикновено многолик и авторитетен артист със страховит диапазон на героите, които ловко пресъздава. С поредност от сполучливи функции на театралната сцена и на телевизионния екран, Марк има рядката дарба да показва завладяващи и многопластови персонажи и ние сме разчувствани от идното му завръщане към малкия екран с този сериал, в който той ще изиграе комплицирания облик на Макс Ийстън. “

Действието в тази увлекателна история се развива във Англия, Съединени американски щати, Иран, Ливан и Франция, и е изпълнено напрегнато, динамичност и двоякост, като демонстрира безмилостната реалност в света на шпионажа, в който може да те вкара рядко срещана съвест, както и убийството на хората, които обичаш.

Стронг, който познаваме от „ Дама, поп, асо, разузнавач “, „ Враг номер едно “, „ Kingsman: Златният кръг “, притежател на влиятелната премия „ Olivier “ и номиниран за награди „ БАФТА “ и „ Тони “, ще извърши основната роля на Макс Ийстън – един мъж по средата на две версии на себе си, сред предишното и сегашното. Макс е някогашен разузнавач и се завръща в играта, с цел да отмъсти за гибелта на сина си, само че се озовава в центъра на прикрита разследваща война и интрига, която печели от разпростиращия се безпорядък в Близкия Изток.  

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР