„Фотографски дневник“ на Б.Т.Р. на музикалния фон на „Без сълзи“

...
„Фотографски дневник“ на Б.Т.Р. на музикалния фон на „Без сълзи“
Коментари Харесай

„Без сълзи“ с музиката на Б.Т.Р.

„ Фотографски дневник “ на Б.Т.Р. на музикалния декор на „ Без сълзи “ е шестият сингъл от 12-ия студиен албум „ Невидими стени “ на групата. В късата форма на видеоклип са запечатани фрагменти от дългия, 27 годишен път на бандата.

 &feature=youtu.be

Във фотографската лента ще „ разгледаме “ фотоси от концертите на Б.Т.Р. на българската и международна сцена, от мегаполисите на няколко континента в които са концертирали. С „ мигане “ и възприятие за комизъм са включени непубликувани фрагменти „ зад кулисите “ и с някои от рок величията от международната сцена, с които Б.Т.Р. са свирили.

Видеоклипът на „ Без сълзи “ е по концепция на Б.Т.Р., реализацията е на Илиян Диков/барабани/ от групата. Музиката и текстът са на Славчо Николов, аранжиментът е на Б.Т.Р.

Премиерата на „ Без сълзи “ е на Рождения ден на Славчо Николов - 15 май.

Славчо Николов става част от Б.Т.Р. през 1993 година Освен виртуозен китарист, Славчо е създател на въздействащата музика и смислените и прочувствени текстове на песните на групата, непреходни и настоящи през годините. Наско, Илиян, Иван от групата и екипът на Б.Т.Р. с благопожелание към Славчо „ Бъди блажен “.

Във връзка с изключителното състояние - Третото Европейско Турне на Б.Т.Р. за 2020 г и доста планувани концерти в България са отсрочени. Нови дати за идните концерти следете на формалната ФБ страница на групата.

Б.Т.Р. „ Без сълзи “

Музика и текст – Славчо Николов

Аранжимент - Б.Т.Р.

Продуцент - Б.Т.Р.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР