Фотографията ми беше хоби, което се превърна в работа и

...
Фотографията ми беше хоби, което се превърна в работа и
Коментари Харесай

Фотограф: Нямам нито един работен ден, дерзайте и мечтите се сбъдват

Фотографията ми беше занимание, което се трансформира в работа и аз нямам нито един работен ден. Работим 10-12 души и съм извънредно признателен, че са зад тила ми. В България се работи комплицирано. Работи се все пак. Тук, с цел да работиш, би трябвало да искаш доста да го правиш това нещо. Нямам никаква концепция по какъв начин е в политиката, спортът ми подхожда повече. Усещам я тази работа със сърце и душа. Това съобщи фотографът Любомир Асенов пред кореспондент на

По думите му спортните фотографи са на събитията, с цел да запечатат нечовешките старания и гений на спортистите.

Моментът, който го е гняв, че не е съумял да запечата на лента е на Олимпийските игри в Токио. Става дума за мига в който Ивелина Николова е спечелила своя бронзов орден. " Той съответства с момента, в който Ивет Григорова стана олимпийска шампионка  и аз не можах да фотографирам и двете събития, не можах да извърша задачата си- а тя е:  всеки един състезател там да бъде сниман и да бъде показан в най-хубавата си светлина ", описа още той.

" Няма невъзможни неща. Ако един човек желае да реализира нещо в живота си, то няма какво да му попречи ", безапелационен е Асенов и прибавя: Дерзайте!

Над 200 фотографии дават опция на хората да се допрян от близко до своите спортни любимци, да усетят страстите им в някои от най-важните мигове в кариерите им и да вникнат оттатък успехите и загубите.

Изложбата ще бъде на Моста на влюбените до НДК от 20 септември до 4 октомври. Откриването ще е в 19.00 часа на 20 септември, като на събитието ще участват част от героите, въодушевили тези фрагменти.





 

 

 

 

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР